Цьогоріч, 2 жовтня, в Україні усі профтехосвітяни святкували своє професійне свято – День працівника професійно-технічної освіти. Зрозуміло, що наразі не до святкувань, адже сьогодні наша країна, весь український народ, фактично складають іспит на витримку, міцність, мужність, зрілість.

Коли колектив, під керівництвом вмілого організатора, спільно працює заради якоїсь спільної, сильної мети – це є мотивація, спільний успіх та гарний результат. З початку війни наші педагогічні працівники не залишались осторонь, своєю сумлінною працею не тільки забезпечували професійну підготовку робітничих кадрів, але й разом зі своїми вихованцями долучились до волонтерських ініціатив: підтримували Збройні Сили України, виготовляли протитанкове загородження, буржуйки, плели маскувальні сітки, працювали при Штабі допомоги переселенцям, видачі гуманітарної допомоги, тощо. З нагоди професійного свята, за самовідданість, патріотизм, допомогу ЗСУ колектив закладу нагороджений подякою ГО “Захист об’єднання волонтерів”. За високий професіоналізм, активну життєву позицію, волонтерську діяльність в умовах воєнного стану директор закладу В.Селізар та працівники, які працюють у Штабі ВПО нагороджені Почесними грамотами Хмельницької міської ради.

Сьогодні команда працівників ДНЗ “Вище професійне училище #11 м.Хмельницького” сповнена сил, наснаги і великої віри у Перемогу. Дякуємо міському голові О.Симчишину та його команді за високу оцінку роботи нашого колективу. А ми працюємо далі…

Від admin